به گزارش ایسنا، مهناز احمدی در شانزدهمین نشست مشترک معاونت امور زنان و خانواده با مشاوران وزراء و دستگاههای اجرایی که امروز در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، افزود: دولت برای افزایش پوشش تحصیلی دختران و پسران بازمانده از تحصیل ردیف بودجهای اختصاص داده است.
وی در ادامه گفت: طرح آسیبشناسی روانی اجتماعی دختران سال گذشته در هشت استان به صورت آزمایشی اجرا شد و در سال جاری در کل کشور به اجرا در آمد.
مدیر کل امور زنان وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار کرد: آموزش و پرورش باید از اساسیترین و مهمترین جایگاه در کشور برخوردار باشد و به عنوان مهمترین اولویت حاکمیتها و دولتها محسوب شود. در حال حاضر نسبت دانشآموزان دختر و پسر و پرسنل فرهنگی در شهرها و استانهای مختلف متفاوت است. در شهر تهران نسبت کارکنان زن بسیار بالاتر از مردان است چرا که زنان در مدارس ابتدایی پسران نیز مشغول کار هستند این در حالی است که در برخی مناطق محروم و استانها به علت صعبالعبور و ناامن بودن با کمبود معلم زن روبرو هستیم و در این شرایط از معلمان مرد در مدرسههای دخترانه استفاده میشود همین امر موجب شده که در برخی مناطق دختران امکان ادامه تحصیل نداشته باشند.
احمدی تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش یک نهاد پرمشغله و پرمساله است و به تنهایی از عهده حل مسائل خود بر نمیآید. اگر دستگاههای دیگر به این وزارتخانه کمک نکنند شاید نتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم. تاکید و سفارش بزرگان نظام بر همکاری با آموزش و پرورش است. در دولت یازدهم این همکاری عملیاتی شده است.
وی با اشاره به تفاهمنامههای منعقد شده میان وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده، گفت: تفاهمنامهای در جهت بهبود شرایط زنان فرهنگی و دختران دانش آموز منعقد کردیم. در سال تحصیلی جاری چند طرح مشترک داشتیم که به خوبی اجرا شد. یکی از این طرحها طرح تقویت شیوه مهارتهای ارتباطی بین اولیاء و مربیان و دانش آموزان دختر بود و تلاش شد مهارتهای ارتباطی درست و موثر میان دانش آموزان، ولی دانش آموزان و کادر مدرسه آموزش داده شود.
مدیر کل امور زنان وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: بهبود وضعیت آموزشی بهداشتی دانش آموزان دختر مناطق محروم یکی دیگر از تفاهمنامههای ما بود و در قالب طرح دیگری حقوق و تکالیف دانش آموزان را آموزش دادیم. این طرح در دولت هشتم به عنوان یک درس اختیاری ارائه می شد ولی در دولت نهم و دهم ارائه آن متوقف شد اما در دولت یازدهم اجرایی شد. در این طرح به دانش آموزان، ولی دانش آموزان آموزش داده می شود و در کنار دانش آموزان دختر دانش آموزان پسر هم باید با حقوق و تکالیف خود آشنا شوند.
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©